Admin Admin
Mesaj Sayısı : 30 Kayıt tarihi : 24/09/08 Nerden : Travesti Bursa biseksüel ankara
| Konu: Tezahuratlar Perş. Eyl. 25, 2008 6:39 pm | |
| Bu alemde bizim kadar kimse seni sevemez İki cihan bir araya gelse engelleyemez Bu sevdayı yok etmeye kimsenin gücü yetmez bekirdere senin aşkın kalpden silinmez..
lalalaala genç bekirdereliler llalalalala genç bekirdereliler lalalalalal geç bekirdereliler lalalalalalal genç dereliler
Yetmiyorki hiçbir beste aşkını anlatmaya Boğazım düğümleniyor ismini duyduğumda Tarifi yok bu sevdanın yazmaz hiçbir kitapda deli gibi aşığım Sana
lalalaala genç bekirdereliler llalalalala genç bekirdereliler lalalalalal geç bekirdereliler lalalalalalal genç dereliler
Elbet birgün öleceğim,toprağa gireceğim Bu yalan dolan dünyadan bende göç edeceğim Son nefesimdeyken bile hep seni seveceğim Bu can bedenden çıksa yine sendeyim..
Tribünlerde...Hep dilerde...Bu sevda bitmeez gönüllerde Darağacındaaaa olsak bileee son sözümüüüüz BEKİRDEREEEE
TERSO KALSAK DEPLASMANDA SALDIRSAK BENZİNCİYE GÜLMESEDE BU YÜZÜMÜZ AĞLASAKDA HER GECE NEZARET YATSAKDA ELİMİZ TERS KELEPÇE SENDEN VAZGEÇMEYİZ
AŞKINLA OLDUK DERBEDER BU SEVGİ BİR ÖMRE BEDEL BEKİRDERELİ OLMANIN GURURU BİZLERE YETER.
tufan Reis çarşıyı Nasıl Kovaladın Anlatsana Kardeşlerine Çektik Dönerleri Kafalara Attık Taş Yine Kaçtı Beşiktaş..
Alıştık biz olanlara Göğüs gerdik zorluklara Boyun eğdi herkes sana Canımız feda uğruna
Tufan Reis Herşeyimiz Her zaman hep seninleyiz Reis nerde biz ordayız Biz Reis'in hastasıyız..
Her zaman her yere gider ne yagmur ne camur dinler severse gönülden sever bu alemde genc bekirdereliler
Ölüm varmis korku varmis bu dünyanin sonu varmis bizim için yoktur tasa kalbimde sen yasadikça basarilar gelir geçer asaletin bize yeter deplasmanda sekedada bekirdere hep yanında !
YAGMURLU BIR GÜNDE GÖRMÜSTÜM SENI ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI BIR ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SARI SIYAHI
ÖLÜMLE YASAMI AYIRAN ÇIZGI SARIYLA SIYAHLA AYIRAMAZ KI HER YOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
Havamiz mi var manken s.keliim Paramiz mi var bara girelim Bizim onlardan tek farkimiz var BEKİRDERELİYİZ işte o kadar
yasamak kimin umrunda cokta .ikimde bu dünya asigiz biz bu renklere seviyoruz ölümüne...
kafayi çekdik yine daldik güzel hayallere 2012de sampiyonlar liginde koyacagiz real madrite sampiyonlar finalinde küçük düsünemeyiz biz küçük olamayiz hayal kurarken bile elalemden farkliyiz biz genç bekirdereliyiz genç bekirdereliyiz tüm hayallerimiz birbir gerçek olacak bekirdere bayragi izmitte sallanacak yer yerinden oynayacak
bu dünyada her şey yalan Bir tek gerçek sensin inan Yolun sonu ölüm olsa Vazgeçmem ben bu sevdadan bekirdere bekirdere bekirdere bekirdere
Kolaymı göğüs germek derdine senelerce Kolaymı sabahlamak uykusuz gecelerce Kolaymı şampiyonluk görmeden ölmek sence Kolaymı bekirdere kolaymı söyle ...
Geceleri Orda Burda Karıyla Gezmedik Geldik Biz Senle Deplasmana Ne Kubara Ne de Ota Satmayız Biz Seni bekirpaşa Sen Olmasan Bu Dünyada Koyayım Ben Kubarın Otun ..ına
Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık bekirdere Ugrunada Bayraklarla Dolandık Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkesi Üzerimden Eksilmesin Bayragımın Gölgesi İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız Övünmek Gibi Olmasın GENÇ BEKİRDERELİYİZ BEKİR-DERE BEKİR-DERE
Eğer oğlu olursa göndermezmiş askere Göndersen ne farkeder alır pembe teskere Biz vatan sevgisini yazmışız yüreklere Allah belanı versin Bülent Ersoy Bin kere _______________________
Senin oğlun olamaz çünkü travestisin Allahın takdirine baştan karşı gelmişsin Şehit analarına saygısızlık etmişsin Hayırdır Bülent Ersoy sende teröristmisin ____________________________
Bu mukaddes vatanı çok zor mu geldi sevmek Bu açıklamalara hiç varmıydı ki gerek senin oğlun olamaz ne kadınsın ne erkek peşin sıra geliyor ne Armağan Fatih Ürek !
Dün gece babaannem aradı birden deden öldü dedi hayır yok senden anneanneni daha çok sevdin benden huzurevinde dersin soran olursa ! ______
Üzgünüm babaanne anlaşamadık emekli maaşını paylaşamadık işte böyle birşey bu yaşlılık torun kahvede dersin soran olursa
iki kadeh rakı yanındada meze yalan yoktur bizde aşık olduk neze
dikkat edin kırım kongodur nağmeleri hemen hastaneye koşun önerileri soktunuz da ne oldu koduğumun götleri anasını siktiğimin keneleri
altı tane ayağı var iki de dişi bunların sokmaktan başka yoktur bir işi anaları çok severler her gün sikişi ibne kırım kongo kanamalı ateşi
insanları sıkıntıya soktun bu sene millet gidemedi sayende pikniğe sebep oluyorsun çocuk ölümlerine sen harbiden edit çocuğusun kene
o kadar insan varken geldin beni mi buldun ısırınca beni söyle mutlu mu oldun ölmediğimi görünce birden edit oldun ananın amına girsin kocaman odun
yaz olunca ortaya çıkar şerefsizler vücudumda kan bırakmadı pezevenkler en güzel uykumun anasını siktiler edit çocuğudur bütün sivrisinekler
bir saatte geliyorsun orta sahaya büyük edit çocuğusun tsubasa gol atacan diye bekledik tam üç hafta ananın amına girsin kocaman tahta
shreaderın planları inşallah tutar o zaman bütün dünyanın amına koyar ulan ibneler fare reislik mi yapar edit çocuğudur ninja kaplumbağalar
çizgi filmlerde ensest sikişe hayır gargamel ananızı sikiyor yıllardır şirinenin edit olduğu büyük sır ananızın amına kafa soksun katır
şimdi sıra size geldi jetgiller elroy ablasına bakıp otuzbir çeker judy`nin üstünden geçti bütün jüpiter ananızın amına koyacak fareler
herkesin bulup da çözemediği soru suda yaşayıp da nasıl kalıyor kuru kaçtı bizim balıkların bütün huzuru ananın amına koyayım su samuru
neden travesti olur bütün zebralar sizden bile daha delikanlı ceylanlar aslan gibi vites atmaz hiç antiloplar ananızın amına koysun tüm kobralar
Koy koy sataniste Koy ateiste Koy putpereste Koy Hepsi edit olsun RAMAZAN ayı mğbarek olsun İN-ŞAL-LAH:
bacakları uzun bir o kadar sexsi seviyoruz seniii hande ataizi hande ataizi oooo
bu alemde bağlamaz biziiii ne alkol ne extasy hepinizin kafasını kırdııı sigaramın nefesiiii
oooo pilav haydi bastır kuru ölümüne cacık tatlı gol gol
alması bir dert sarması birdert bıktım ilallah bizede bir gün extasy düser düser iaşlşlah
80 den yukarı hiç çıkmıyorsun Gelene geçene yol veriyorsun Bu gidişle maçı kacıracağız otobüsün camlarını patlatacağız
Bir tuzlu fıstığım birde cigaram Varsa rakı yoksa vodkalı biram Yalancı dünyayla açıldı aram BEKİRDEREDEN başka yokki manitam
Neyleyim cebimdeki milyonlari Sen sampiyon olmayinca
Bazen sevinç bazen keder Senin sevgin ömre bedel
biz BEKİRDERELİYİZ kufure karsiyiz, futbol dostluk futbol kardesliktir her seyin ustune cekelim bir sunger ama son kez yarraaami ye fener...
bir numarayız huu
çok harikayız huu
en taşşaklı playboya 500 basarız huu
kimsede yoktur huu!
böyle karizma huu!
bize bakmayan kızların
koyim amına huu!
Kıyamet kopar çöker karanlık Allah affetmez çok günah aldık Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık. Tüm BEKİRDERE cehenneme kombine aldık
En son Admin tarafından Salı Ara. 23, 2008 5:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
B?LAL Misafir
| Konu: Geri: Tezahuratlar Perş. Eyl. 25, 2008 7:47 pm | |
| |
|
,,,,,,,baharapp
| Konu: TUNALI Perş. Ekim 02, 2008 11:17 pm | |
| ßU KAVGA BİTMEZ BU ARTIK BİTMEZ İSTEYENE GİDER HİÇ FARKETMEZ BU ALEMDE ß(A$K)ENT ALAYINA KARŞI ALLAH AFFEDER ß(A$K)ENT AFFETMEZ ... BİR ANKARA GÜÇLÜ OLARAK KOCAELİ TARAFTARLARINI SEVİYORUM ...
ANKARA KOCAELİ DOSTLUGUNU İSTİYORUM
TUNALI KAPALI ==>BAŞKA SEVDALARA KAPALI<=== TUNALI KAPALI
CVPLARINIZI BEKLİYORUZ ............. KOCAELİ ß(A$K)ENT DOSTLUGU İLGİLİ HAKKINDA | |
|
BuLBuL-.-SmH
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 28/09/08 Yaş : 33 Nerden : İzmiT-KocaeLi-BeKiRDeRe!
| Konu: Geri: Tezahuratlar C.tesi Ekim 04, 2008 9:23 am | |
| helal kardesım yha tek kelımeyse super.. tebrikler | |
|
davidberkay
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 05/10/08 Yaş : 32 Nerden : B3K!RD3R3
| Konu: ......! Paz Ekim 05, 2008 1:09 am | |
| Sen Şampiyon oLmasanda kupaLarı aLmasanda gebzeyede KoymasAnda seveiOrZz işTe varmı diYecein...!! | |
|
HAşimm Mod
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 02/10/08 Yaş : 32 Nerden : KoCAeLİİ [BeKİRdeRe]
| Konu: Geri: Tezahuratlar Perş. Ekim 09, 2008 9:07 pm | |
| sewdiqmıı tam sewerizzz bize ınat olursann senı götünden sıkerızzz bekırdreeeee []haŞİMMM[] | |
|
fEdErİkO...
| Konu: tezahüratlar Paz Ekim 12, 2008 11:49 am | |
| biz bekirdereliyiz çıplak gezeriz.çıplak ata bineriz adam siqeriz | |
|
hamza Misafir
| Konu: Geri: Tezahuratlar Çarş. Şub. 18, 2009 9:16 pm | |
| bekirdere sen çok yaşa chat gebeş akın reis hepiniz yaşa ın ben ceyhun çetesindenim hayde kloy gelsin |
|
erdem Misafir
| Konu: Geri: Tezahuratlar Çarş. Şub. 18, 2009 10:04 pm | |
| genç bekirdereliler süper olmuş walla |
|