| buda quselllll | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
tipiq1sorunlu Admin
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 03/10/08 Yaş : 33 Nerden : KOCAELİ ---߀K!RD€R€...! ---
| Konu: FG Salı Ekim 07, 2008 12:09 am | |
| LAN SEYDA SEN ANTIMISN KSIIZM OKUNMUOO BILIE BU | |
|
| |
sahaban
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 06/10/08 Yaş : 34 Nerden : İzmiT/ßekiRdeRe
| Konu: kaHrOlsun Pkk ... Salı Ekim 07, 2008 12:37 pm | |
| bir çoçuk aglıyor babasından habersizce, ne babası onu duyuyor ne oglu onu anlıyor, mehmetin ruhu belkide oglunu görüyor, ama oglu onu göremiyor , çünkü o henüz 3 yaşında çunkü o babasının öldügünden haberi yok ama eller biliyorki babası mehmet,daha nice çoçukların babaları ÖLMEDİİ.... KALBİMİZDE YAŞIYOR siz yerinizde rahat uyuyun mehmetçikler EVLATLARINIZ BİZİM EVLATLARIMIZDIR SİZ Kİ BU VATAN için canınızı verdiniz hangi türk evladı olsa aynısını yapardı kanınız bizim kanımız YERDE KALMIYACAKTIR BU VATAN UGRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR.. | |
|
| |
HAşimm Mod
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 02/10/08 Yaş : 32 Nerden : KoCAeLİİ [BeKİRdeRe]
| Konu: AFERIMM SANA SEYDA Salı Ekim 07, 2008 7:28 pm | |
| KARDESIM ÇOK BEGENDIMMM AMA BANA BU MSJI ATMISTIN KARDESIMMM | |
|
| |
HAşimm Mod
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 02/10/08 Yaş : 32 Nerden : KoCAeLİİ [BeKİRdeRe]
| Konu: afferımm Perş. Ekim 09, 2008 9:10 pm | |
| helalllll sana kardesımmm | |
|
| |
sahaban
| |
| |
şEyDaA
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 02/10/08 Yaş : 32 Nerden : iZmİt bEqİrDeRe
| |
| |
tqrl
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 11/10/08 Yaş : 34 Nerden : BekiRdeRe..
| Konu: fenaa... C.tesi Ekim 11, 2008 11:48 am | |
| HERŞEY SENDE GİZLİ
Sevdiğin kadardır ömrün..
Gülebildiğin kadar mutlusun.
Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma herşeyi,
Sevdiğin kadar seveceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar inansın.
Bir gün yalan söyleyeceksen eğer,
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar insansın.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret,
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın.
Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın,
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin.
İşte budur hayat!!
İşte budur yaşamak!!
Bunu hatırladığın kadar yaşarsın.
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutlursun.
Çiçek sulandığı kadar güzeldir,
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli,
Bebek ağladığı kadar bebektir.
Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin,
Bunu da öğren,
SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİNN Tuğrul DİLEMRE | |
|
| |
sahaban
| Konu: .... C.tesi Ekim 11, 2008 8:26 pm | |
| tuqrul Aso Yazılar moruq bunlar eline klavyene salık | |
|
| |
sahaban
| Konu: HaYaT....!!! C.tesi Ekim 11, 2008 8:33 pm | |
| Hayat
Hayat bir nefestir aldığın kadar Hayat bir kafestir kaldığın kadar Hayat bir hevestir daldığın kadar Önün mezar sonun mezar, unutma!
Hayat bir muamma çözdüğün kadar Hayat bir seyahat gezdiğin kadar Hayat bir duygudur sezdiğin kadar Yönün mezar, sonun mezar, unutma!
Hayat bir yaygıdır yaydığın kadar Hayat bir saygıdır saydıgın kadar Hayat bir kaygıdır, duyduğun kadar Yönün mezar, sonun mezar, unutma!
Hayat bir çıkıştır, çıktığın kadar Hayat bir bakıştır, baktığın kadar Hayat bir bıkıştır, bıktığın kadar Önün mezar, sonun mezar, unutma!
Hayat bir rüyadır, yorduğun kadar Hayat bir cevaptır, sorduğun kadar Hayat bir seraptır, gördüğün kadar Yönün mezar, sonun mezar, unutma!
Hayat bir olgudur olduğun kadar Hayat bir dolgudur,dolduğun kadar Hayat bir bulgudur, bulduğun kadar Önün mezar, sonun mezar, unutma!
Bal der hayat böyle, yokuş iniş var Geldiğimiz gibi, bir de dönüş var Sonunda tahtadan at'a biniş var Önün mezar, sonun mezar unutma! | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 03/10/08 Yaş : 33 Nerden : KOCAELİ ---߀K!RD€R€...! ---
| Konu: Geri: buda quselllll Paz Ekim 12, 2008 12:42 am | |
| way a.q ğözlerım doldu bekirdere cocuqu ne romantik bişe öle | |
|
| |
şEyDaA
| Konu: :D Paz Ekim 12, 2008 12:48 am | |
| oledirrr kardeşimm menımmmmm | |
|
| |
şEyDaA
| Konu: Geri: buda quselllll Paz Ekim 12, 2008 1:04 am | |
| Zaman geciyor, Hergün bir yaprak, Hergün bir damla daha hayattan, Büyüyorum anne. Hani içinde bir kıvılcım olurya, Hani herşey çok güzeldir, Benim kıvılcımım kor oldu, Ama bak herşey yolunda değil anne. Hani ufacık bir bebekken, Sadece acıkınca ağlarmışım, Başka zamanlarda sürekli gülermişim, Artık sadece acıkınca ağlamıyorum anne. | |
|
| |
şEyDaA
| Konu: :S Paz Ekim 12, 2008 1:23 am | |
| Gece de İzmit var
Ben İzmit'i izliyordum İzmit beni Yalnızmıydı oda benim gibi Geceleri, Önce İzmit'i anlatmalıydım Gördüğüm kadarıyla Sonrada İzmit beni anlatmalıydı Hissettiği kadarıyla Masum düşleri En uç hayallerde sevişleri Soğumaya bırakılmış bir yudum çay Titreyen sağ elin vazgeçilmezi Bu kadar kısaydı beni anlatmak Ya İzmit Hangi aşıklar? Hangi köhnelerde? Hangi sarhoşlar? Köpek öldüren içkisi ile nerede? Birde gözkırpan sokak lambası hayalleri
Biliyormusun İzmit sen körsün Ben seni seyri şehir ederken ya sen beni?
İzmit başka bu gece Ağlıyor mu? Benim kadar vefasız ve yalnız belli İşte öylesine Kerem'in Öylesine bir şehir diyemediği İzmit'i
İzmit ve ben ağlıyoruz bu gece Kimsesiz gecelerin kimsesisiz iki çocugu gibi.. | |
|
| |
şEyDaA
| Konu: kesqe Paz Ekim 12, 2008 1:24 am | |
| ]Ké$Ké Cocuq oLsm yén!dén; SâdéJé dStqm iCn aCıSa iCim, Choq q0$tqm iCn CarpSa kaLßm... KeSqe | |
|
| |
şEyDaA
| Konu: Geri: buda quselllll Paz Ekim 12, 2008 1:25 am | |
| Bir ayrılık şarkısı Söyler durur yüreğim Yıllardır aşk ateşiyle Yanar durur bedenim
Uzaklardan son birkez Bakabilsem sana yar Yüreğimin ucuna Al bir gelincik konar
Ağlama bu ayrılığa Göz yaşın olur dönerim Yenik düştüm yıllara Son baharda gelirim
Sensizliğin göz yaşı Bitmez oldu bana yar Her akşam seninle Ağladı hatıralar
Yağmur oldu sel oldu Gözlerimden boşalan Ellerimde resimler Ağladı hatıralar
Ağlama bu ayrılığa Göz yaşın olur dönerim Yenik düştüm yıllara Son baharda gelirim | |
|
| |
şEyDaA
| Konu: Geri: buda quselllll Paz Ekim 12, 2008 1:27 am | |
| Hayatta gerçek dostlarının bol olmasını diliyorum herşey gönlünce olsun Onu tanımak isteyenlere sözüm kalbi rahatsız olanlar uzak dursun Seni takmıyanı sen hiç takma, Konuşmayanla asla konuşma, Yalanını yakaladığın kişinin düzeleceğini düşünme İnsanlara doğru değer wer Haketmeyenleri sil Kimseye yalwarma Asla dönüpte arkana bakma Hakkettiğin sewgiyi alamadın mı? kendini üzme Sorun sen vay aq .kımler ne yanlıs .seyler anlıoooo ...kesemedım .daga kuzen senın bu .kuzenının: Kafanda bitirdikten sonra İki çift tatlı söz iki damla göz yaşı için asla yumuşama Seni sewenleri we kullananları ayırt et Seni dinleyip anlamaya niyeti olmayanlarla tartışma Kendine saygını yitirmene neden olacak hiç bir şey yapma Göz göre göre su birikintilerine taş atma mutlaka üzerine sıçrar Kendinin herkezden önemli olduğunu unutma Göz yaşlarının değerini bil Onları haketmeyenler için
»ÇÜNKÜ S€N H€P İYİ Ş€YL€Rİ HAK€DİYORSUN | |
|
| |
şEyDaA
| Konu: Geri: buda quselllll Paz Ekim 12, 2008 1:29 am | |
| BEN sevdiğimi ne kalbimle severim nede aklımla olurya kalp durur akıl unutur ben sevdiğimi ruhumla severim o ne durr ne unutur | |
|
| |
şEyDaA
| Konu: Geri: buda quselllll Paz Ekim 12, 2008 1:30 am | |
| Ne ağlayacak kadar günahkárım, Nede Göklere çıkabilecek kadar masum ! Ne geçmişte yaşadıklarımdan huzursuzum, Ne şu an yaptıklarımdan mutlu ! Sırlar içinde bir Dünyam var, Birde"SEN" varsın içimde Ne seni kaybedecek kadar cesurum | |
|
| |
şEyDaA
| Konu: ) Paz Ekim 12, 2008 1:31 am | |
| her aklıma sen geldıgınde aglamak gelıyodu ıcımden sımdı ıse gulmek gelıo cunku senle gecen gunlerı hatırlıyorum ıyı kotu ama sadece sana bunu dıorumm ben senı sevmıyorum sadece özluyorum | |
|
| |
şEyDaA
| Konu: korkuor Paz Ekim 12, 2008 1:32 am | |
| insanlarin çogu kaybetmekten korktugu için sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor kendisini sevilmeye layik görmedigi için. Düsünmekten korkuyor sorumluluk getirecegi için. Konusmaktan korkuyor elestirilmekten korktugu için. Duygularini ifade etmekten korkuyor reddedilmekten korktugu için. Yaslanmaktan korkuyor gençliginin kiymetini bilmedigi için... | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
| Konu: Geri: buda quselllll Paz Ekim 12, 2008 2:15 am | |
| - şEyDaA demiş ki:
- Gece de İzmit var
Ben İzmit'i izliyordum İzmit beni Yalnızmıydı oda benim gibi Geceleri, Önce İzmit'i anlatmalıydım Gördüğüm kadarıyla Sonrada İzmit beni anlatmalıydı Hissettiği kadarıyla Masum düşleri En uç hayallerde sevişleri Soğumaya bırakılmış bir yudum çay Titreyen sağ elin vazgeçilmezi Bu kadar kısaydı beni anlatmak Ya İzmit Hangi aşıklar? Hangi köhnelerde? Hangi sarhoşlar? Köpek öldüren içkisi ile nerede? Birde gözkırpan sokak lambası hayalleri
Biliyormusun İzmit sen körsün Ben seni seyri şehir ederken ya sen beni?
İzmit başka bu gece Ağlıyor mu? Benim kadar vefasız ve yalnız belli İşte öylesine Kerem'in Öylesine bir şehir diyemediği İzmit'i
İzmit ve ben ağlıyoruz bu gece Kimsesiz gecelerin kimsesisiz iki çocugu gibi.. ulan gece 2:15 sigara yaktırdın adama be | |
|
| |
tqrl
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 11/10/08 Yaş : 34 Nerden : BekiRdeRe..
| Konu: Geri: buda quselllll Paz Ekim 12, 2008 12:37 pm | |
| Ne Sandınız oLm bekirdere diyip qecmiceksin.... | |
|
| |
şEyDaA
| Konu: :( Paz Ekim 12, 2008 1:06 pm | |
| - tqrl demiş ki:
- Ne Sandınız oLm bekirdere diyip qecmiceksin....
dimiiii yaneeee | |
|
| |
sahaban
| Konu: Deniz gözler Cuma Ekim 17, 2008 5:19 pm | |
| Gittuğun o yerlerde Söyle huzurdamisun oyy Geride kalanların Söyle farkındamisun
Atun beni denizlere Vermayun ellerine oyyy Zaten hasret kalmiş idum O deniz gözlerine
Gidupta dönmemeye Söyle yeminlimisun Dönüpta görmemeye Dayanabilirmisun
Ey göklerin yıldızı Benim farkımda misun Benden ayrı yaşamaya Dayanabilirmisun
Atun beni denizlere Vermayun ellerine oyy Zaten hasret kalmiş idum O deniz gözlerine
ALTAN CİVELEK/DEnİZ GÖZLÜM | |
|
| |
sahaban
| Konu: <... Cuma Ekim 17, 2008 5:21 pm | |
| BekİrdeRenİn FaRKınDAMiSunuz OOOOOOyyyyyyyyyyyy | |
|
| |
| buda quselllll | |
|