| bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız | |
|
+4bahaRap tipiq1sorunlu tayfun AKGÜN HAşimm 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
HAşimm Mod
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 02/10/08 Yaş : 32 Nerden : KoCAeLİİ [BeKİRdeRe]
| Konu: HAiN TaWuq C.tesi Ekim 04, 2008 11:56 am | |
| yalANıM WArsa aLLAh çArpSInn GEceN İDmaNDAn GElirkEn baNa hORozzz saLDırdııı Çok TIrsTım YHAAA | |
|
| |
tayfun AKGÜN
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 30/09/08 Yaş : 32 Nerden : BEkİRDerE
| Konu: Geri: bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız C.tesi Ekim 04, 2008 11:53 pm | |
| banada carpık bi köpek saldırdı | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 03/10/08 Yaş : 33 Nerden : KOCAELİ ---߀K!RD€R€...! ---
| Konu: ks Ptsi Ekim 06, 2008 12:11 am | |
| - tayfun AKGÜN demiş ki:
- banada carpık bi köpek saldırdı
hay a.q hiç ğülcemm yoktu kaopuuoom suan | |
|
| |
bahaRap
| |
| |
,,,,,,,baharapp
| Konu: Geri: bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız Ptsi Ekim 06, 2008 2:14 am | |
| hacı çarpık köpek mi o nasıl bişi köpegin cinsimi Koptum ........................................................ | |
|
| |
HAşimm Mod
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 02/10/08 Yaş : 32 Nerden : KoCAeLİİ [BeKİRdeRe]
| Konu: haYYYY AMq Ptsi Ekim 06, 2008 10:46 am | |
| * Hakaret, iftira, kufurlu konusma, asagilama, din ayrimi yok. | |
|
| |
HAşimm Mod
| Konu: Geri: bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız Ptsi Ekim 06, 2008 12:53 pm | |
| | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 03/10/08 Yaş : 33 Nerden : KOCAELİ ---߀K!RD€R€...! ---
| Konu: takla Ptsi Ekim 06, 2008 10:23 pm | |
| abı biğün okulun bahcede top oynuoz kolasınaydı heralde çünkü ben bedawaya ölümüne saldırmam nese okulun bahcede kardeslerımz iremle meryemde war ben opla ğiderken ayağim bankın demırıne bir takıldı ananı awradını yok ole bişe ersın sait 3 takla attım anca yere düştüm.... | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
| Konu: sfs Ptsi Ekim 06, 2008 10:25 pm | |
| bikersınde ersınle okuılun bahcede otruyoz bizim mahallenın ufak cocukları top oynuyo ersıne dedımkı ersın dedım en cok neyı sewıom bılıonmu kardesım neyı dedı cocuklar bole mutlu mesut top oynuyoyha ee dedi onların oyununu bozmayı abı kostum kostum tam topa wurcam cocukla bir carpiştık püff a.q gene takla a.q bahcesı bana gıcık:d | |
|
| |
,,,,,,,baharapp
| Konu: Geri: bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız Salı Ekim 07, 2008 1:49 am | |
| - tufan AKKOÇ demiş ki:
- boşwer tunalı baqma sn ona keyfine baq biladerim aramızda bi şaka olaraq gör oqe.
OK Şef ... saolasın ... | |
|
| |
HAşimm Mod
| Konu: OLmucaQQQ Salı Ekim 07, 2008 7:27 pm | |
| ama sen sel ol bur kımseye kopma tamm mı kardesım dıorumm sana şimdiii ama saKın yanIIII tammm mı OLmsınnn bıdahaa ßß | |
|
| |
,,,,,,,baharapp
| Konu: Geri: bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız Perş. Ekim 09, 2008 1:00 am | |
| - HAşimm demiş ki:
- ama sen sel ol bur kımseye kopma tamm mı kardesım dıorumm sana şimdiii ama saKın yanIIII tammm mı OLmsınnn bıdahaa ßß
bişey demiyorum ...... Sen bildigin gibi hareket ettt ok .... CAN..!!!!!! Kardeşim demezsen sevinirim aynı yaştayız Ok ..! | |
|
| |
HAşimm Mod
| Konu: ADAmım Perş. Ekim 09, 2008 6:30 pm | |
| sen bana kardesım deme diosunn sen nsn bana kardesım dıosunnn olum baq kuran çarpsın fazla zıplama tamm mııı bnm allahtan baska korktugum hiç bişi yoq yanııı tammm mı adamm OL burda adam OLmus gibimi yaPıosun kesemıoRUm ama yapMa YaNIII baq çorbanA yOLuna dewaM ETTT sUS | |
|
| |
sahaban
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 06/10/08 Yaş : 34 Nerden : İzmiT/ßekiRdeRe
| Konu: .... Perş. Ekim 09, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
TEKKAŞ KEKO OUSAN
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 04/10/08 Yaş : 32 Nerden : KÜRDİSTAN
| Konu: Geri: bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız Ptsi Ekim 13, 2008 10:24 pm | |
| Tay-fun yerinden oynar tay-fun yerinden oynar Kümesten tavuk çıksa kümesten tavuk çıksa KopP haŞim koPpP Tayfun Bna Kızma HaŞime SaLdır direkt oLaraq sni sewiorum kardeşimm | |
|
| |
TEKKAŞ KEKO OUSAN
Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 04/10/08 Yaş : 32 Nerden : KÜRDİSTAN
| Konu: Geri: bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız Ptsi Ekim 13, 2008 10:26 pm | |
| Bi Gün Kerpede gezioduk Orda gargaMEL gördüm amına kosunLAr:S bi baktımki..boşwer:D söLersem siker | |
|
| |
tayfun AKGÜN
| Konu: Geri: bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız Ptsi Ekim 13, 2008 11:13 pm | |
| - ,,,,,,,baharapp demiş ki:
- SENDE SEN OL BAŞKENTLİYE ATAR YAPMA ...! BENCE KİMSEYE YAPMA BİLMEDİGİN KİŞİLER UMMADIGIN YERDE KARŞINA ÇIKAR...! OK CAN KARDEŞİM
cıksana olom o zmann sikmim azını hea kimsino lom senn atar yapıosun sitedee akıllıı ol olommm akıllııı..... | |
|
| |
tayfun AKGÜN
| Konu: Geri: bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız Ptsi Ekim 13, 2008 11:15 pm | |
| ' gecenlerde bi baktım ineklere okulun bahcesine girdii biz hepimiz şaşkınlıkla bakıoduk sonra ahaaa bii İNEK DAHA GELDİİ Kimmm oOooOooO ŞABANNN..... bak bana laf atma bidaa inek şaban aq ... | |
|
| |
tayfun AKGÜN
| Konu: Geri: bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız Ptsi Ekim 13, 2008 11:16 pm | |
| - Sakaryanın_kocası demiş ki:
- Tay-fun yerinden oynar tay-fun yerinden oynar Kümesten tavuk çıksa kümesten tavuk çıksa KopP haŞim koPpP Tayfun Bna Kızma HaŞime SaLdır direkt oLaraq sni sewiorum kardeşimm
ouzhannn a..... a....... bi viraj gecior biliomusunn ouz kanlı virajıı sikerim seni cocuq akıllı ol yakalamim öldün sennn..... | |
|
| |
sahaban
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 06/10/08 Yaş : 34 Nerden : İzmiT/ßekiRdeRe
| Konu: horozla savaşşşş....!!!! Perş. Ekim 16, 2008 8:42 pm | |
| Bi gün haşim ben ümit bekirdere de geziorus tekci mustafa abinn oraya geldk horozLa Horoz Kavga edio Haşim dedi Şaban dedi Baq Tayfun Kavga edio gel yardım edelim Ehehehehehehehehe Tayfuna Yardım edelim derken Horroz haşime tünedi horozu haşimin kafasında almak icin bi ton savaştık :D:D:D:D | |
|
| |
tayfun AKGÜN
| Konu: Geri: bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız Perş. Ekim 16, 2008 8:48 pm | |
| ulan a.q inegi mutlumu oldun sikmim oo inek suratınıı edit oglanı! | |
|
| |
fakirin1i
| Konu: Geri: bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız Çarş. Ekim 22, 2008 10:23 pm | |
| bilader bırakın bu dalga dümen ayak larınıda işinize bakın | |
|
| |
| bekirderede geçen en ilginç konunuzu yazarmısınız | |
|