| TOLGANIN HAYATINDAN PARÇALAR | |
|
+5davidberkay ,,,,,,,baharapp bahaRap HAşimm tipiq1sorunlu 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
tipiq1sorunlu Admin
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 03/10/08 Yaş : 33 Nerden : KOCAELİ ---߀K!RD€R€...! ---
| Konu: TOLGANIN HAYATINDAN PARÇALAR C.tesi Ekim 04, 2008 12:37 am | |
| gecende yahya kaptanda arabayı yıkatıom nese bı kadınla kızı onlarda yıkatıo kadın arabanın orasını burasını sılıo kendı çapında nese kız sim sıyah ğiyinmıs dedum sen satanistmısn dedu bana sanane morelım sınırlendı yoq dedum sordum siz dedum kedilerden ne istıonus garibanlar gidiıo cigercının onunde takılıo çöpü karıstırıo arada bi mart gelınce fantazilerını yapıolar 7-8 yawruyha bakıolar kolyamı dedum ğidıonus haywanları kesıonus bunun muhabbet makara hosuna ğitti zillinuının gülüo bana ben kalktım arabanın anahtarlarını wercem dedu bana nereye dedum sanene bende oni eddum | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
Mesaj Sayısı : 37 Kayıt tarihi : 03/10/08 Yaş : 33 Nerden : KOCAELİ ---߀K!RD€R€...! ---
| Konu: kopp C.tesi Ekim 04, 2008 12:45 am | |
| ulan biğün okulun bahcede kolasına maç yapıoz nese başladık maça bir ıkı flan filan derken dedum bu bole gidmeyecek ben dedum bi su içim gelıyom telefonla aradım polisi alo mımar sinanın bahcesınde bir grup genc top oynuyo coq bagirıolar mahalle olarak raatsız oluyoruz hastamıs war okulun bahceden cıkartırmısınz tamm dedi nese maça ğirdım ben gene yenılıoz bılın bakalım kım geldı GENÇLER DIŞARI MAHLLEDEN ŞİKAYAT WAR HADİ BİZİM KOLALARDA YALAN OLDU ߀K!rd€R€L! JACKAL | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
| Konu: İŞTE BEKIRDERELI DEDĞİN BOLE OLUR C.tesi Ekim 04, 2008 12:48 am | |
| BİĞÜN İŞTEYIM ÇALISIYOM MAKARA YAPIOM İP---- YAPIOM HEP NESE ŞEF GELDİ ULAN TOLGA Pİ---- PARAYLA OLSA GENEDE YAPARMSIN DEDU BENDE DEDUMKI HİÇ FARKEDMES KREDİ KARTI CEKTRIRIS | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
| Konu: KONUMUZ ORUC C.tesi Ekim 04, 2008 12:51 am | |
| BU SENE NASI OLDUYSA FAZLA ORUC TUTAMADIM NESE İŞTEYIM ÇALISOM ŞEF DEDU OLUM TOLGA SEN NE ZAMN ORUC TUTUCAN DEDU DEDUM ABI BİĞÜN YAKALARSAM SÖZ TUTUCAM ߀K!RD€R€L! JACKAL | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
| Konu: KÖPRÜ C.tesi Ekim 04, 2008 12:55 am | |
| BİĞÜN DAYIM BEN BABAM KARDESIM İSTANBULA GİDİOZ E-5 ORTASINDAN KADIN ĞİDIO HALBUKİ ÜSTUNDE ÜST GEÇİT WAR ORDAN GECMIOYODA ALTTAN GECIO BABAMDA KIZDI Bİ ANDA SİNİRLENDI ADAM YUKARDI ÜST GECİDİ KADINA BAŞ PARMAĞİYLA GÖSTERCENE ORTA YHANI PANDIK PARMAĞİYLA GÖSTERIO KADIN DEDU BUNLAR SAPIKMUDUR NE POKDUR ALAKASI YOK ASLINDA | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
| Konu: ulan konumuz form C.tesi Ekim 04, 2008 1:12 am | |
| msn takılıom paso link cocuıqun biri yakalasam nese linke ğirdım merk eddım kurtulurum belkı dedum baqtım kısaca suanda bulundugunuz halınızı yasın dıo bende aynen böyle yasdım HASTA YORGUN HALSİZ AMA İYİLEŞİNCE HEPİNİZİN YAZDIM SONRA BİDA LİNK MINK ATMADI KAPAK OLDU ONA
En son Admin tarafından C.tesi Ekim 18, 2008 3:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi (Sebep : YANLIS YASMISTIM) | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
| Konu: HASTANE C.tesi Ekim 04, 2008 1:22 am | |
| SİZDE BILIYONUSZ ERHAN ABIMIZ *********TARAFINDAN HAİNCE BICAKLANMISTI NESE HASTANEDE BEN HASIM REFAKATCIYIZ BEN DEĞİL HASIM REFAKATCI BEN KACAK ĞİRIOM İÇERİ LAN BANA YATCAK YER YOK DEDUM BEN GEZIOM HERKES BANA BAKIO ACABA BU KIMIN REFAKATCISI DİE PSIKOPAT TIPI WAR BİRASDA SINIRLIYIZ TMMI NESE BEN TEKERLEKLI SANDALYELERIN ORDA Bİ CEKYAT ĞÖRDÜM YATTIM ORAYA SAAT GECE 4,30 KALKTIM DOKTOR DIO KIM BU YHA YATMIS BURAYA AMA BEN DUYUYOM NESE HASIMI CAĞİRDİIM GİTTİK RAMAZANDAYIZ SAHURA YEMEK İÇİN YEMEKHANAYE ĞİDIOZ YEMEK YICES AMK BİZE YEMEK WERMIOLAR REFAKTCI KARTIMIS YOKMUS DEDUM WERDUNUSMU ĞÖSTERELUM NESE YIYIN AYAĞİ ULAN CORBA YOĞURT ĞİBİ KATI FASULYE TAS ĞİBİ MANTININ ICI PİŞMEMİŞ YEMEKLER TUZSUZ NESE BEN GENE YATTIM SABAH SAAT 6,00 SULARINDA YANIMDAN HASTALARA KAHWALTILARI ĞİDIO YÜRÜYEN YEMEKHANE ADAM BENI ĞÖSTERIO BU KIM DIO HASIME BENIM ARKIME BEN TANIMIYOM DIOO ULAN AZDAA ĞÜLCEKTIM İPNE YHA KENDIM ARKADASINI TANIMIO PASPASCI GECIO BU KIM YHA DUN GECEDEN BERI YATIO SOLE AYAJKLARINI CEKSIN PASPAS YAPCAM DIO ANLICAN HASTANEDE RAAT YOK ADAMA | |
|
| |
HAşimm Mod
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 02/10/08 Yaş : 32 Nerden : KoCAeLİİ [BeKİRdeRe]
| Konu: Geri: TOLGANIN HAYATINDAN PARÇALAR C.tesi Ekim 04, 2008 11:51 am | |
| | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
| |
| |
bahaRap
| Konu: Geri: TOLGANIN HAYATINDAN PARÇALAR Ptsi Ekim 06, 2008 1:59 am | |
| harbı hıkayelere baq maqara sen neymıssın be tolqa:D | |
|
| |
,,,,,,,baharapp
| Konu: Geri: TOLGANIN HAYATINDAN PARÇALAR Ptsi Ekim 06, 2008 2:19 am | |
| H@cı manyaksın Tolga herhalde adın manyaqsın beeeeee helal .............................TUNALI.......................................... | |
|
| |
davidberkay
Mesaj Sayısı : 5 Kayıt tarihi : 05/10/08 Yaş : 32 Nerden : B3K!RD3R3
| Konu: SAkınn Ptsi Ekim 06, 2008 9:21 am | |
| haŞime KElıeme YApmaYıNNn heee | |
|
| |
HAşimm Mod
Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 02/10/08 Yaş : 32 Nerden : KoCAeLİİ [BeKİRdeRe]
| Konu: TolgaNın kÖşeSi Ptsi Ekim 06, 2008 9:23 am | |
| ShEn köŞelere oTURMaya mEkaRAqlIysaNNN bUyuR oTur KArdesIMMM tOLGAA [haŞİMM] | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
| Konu: DMARSS Ptsi Ekim 06, 2008 11:57 pm | |
| - HAşimm demiş ki:
- ShEn köŞelere oTURMaya mEkaRAqlIysaNNN bUyuR oTur KArdesIMMM tOLGAA [haŞİMM]
HASIM KARDESIM MADEM KONUYU ****** SÜRUOZ BEN KÖSE KAPMACA OYNAMAYI BIRAKALI TAM 10 SENE OLDU AMA SEN ESKI ĞÜNLERINI HATIRLADIN HERALDE | |
|
| |
CeMaL.106
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 02/10/08 Yaş : 33 Nerden : BeKiRdErE
| Konu: CeMaL Salı Ekim 07, 2008 10:44 pm | |
| Tolga kitap çıkarsaydın daha iyi **** Bide adına çeşme yaptır kardeşim | |
|
| |
Wolkan
| Konu: Geri: TOLGANIN HAYATINDAN PARÇALAR Perş. Ekim 09, 2008 8:21 pm | |
| Yhaw bunları nerenden uyduruyon len uraşsam yapamam ama qonu başlıqı bile süper xD | |
|
| |
fEdEr?kO Misafir
| Konu: SAÇmAAA C.tesi Ekim 11, 2008 6:22 pm | |
| TOLGA abi ben siteye üye oldum bu siteyi yaygınlaştıralım he herkeze verelim yok yaa afiş felan bastıralım |
|
| |
fEdErİkO...
| Konu: BEKİRDERE C.tesi Ekim 11, 2008 6:55 pm | |
| sn tolqa bey evet hikayeleriniz güsel ama dümeeeen xd | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
| Konu: Geri: TOLGANIN HAYATINDAN PARÇALAR C.tesi Ekim 11, 2008 7:47 pm | |
| - fEdErİkO... demiş ki:
- sn tolqa bey evet hikayeleriniz güsel ama dümeeeen xd
abısı sen qımsın bikere onu sole bunlar dümen değilse senı ğmei dümenıne otuturum ama tmmı bana ismını wer en kısada zamnda benı bulk yoksa ben bulursam a.q senın | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
| Konu: Geri: TOLGANIN HAYATINDAN PARÇALAR Paz Ekim 12, 2008 1:56 am | |
| - davidberkay demiş ki:
- haŞime KElıeme YApmaYıNNn heee
hee nolcak sanada kelıme yapıom yürüyen yağdanlık yumusak cocuk | |
|
| |
tipiq1sorunlu Admin
| Konu: Geri: TOLGANIN HAYATINDAN PARÇALAR Paz Ekim 12, 2008 1:58 am | |
| - Wolkan demiş ki:
- Yhaw bunları nerenden uyduruyon len uraşsam yapamam ama qonu başlıqı bile süper xD
wolkan senın a.q ulan a.q cocuqu yalansa o.ç yum a.q ama senın haydın dümen ayrı bi konu bütün mahalle senın yalancı oldunu bılıo bu arada senıde döwcem | |
|
| |
şEyDaA
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 02/10/08 Yaş : 32 Nerden : iZmİt bEqİrDeRe
| |
| |
=@ Misafir
| Konu: Geri: TOLGANIN HAYATINDAN PARÇALAR Çarş. Ekim 15, 2008 4:47 pm | |
| qötü bişeymi demişim yhaw güsel demişim işde maqara qafana göre iftira atmana gerenq yhoq :p |
|
| |
| TOLGANIN HAYATINDAN PARÇALAR | |
|